23.8 C
Belgrade
24.8 C
Zagreb
20.5 C
Sarajevo
23.05.2022.

Kreirajte svoje praznike uz nove razigrane Polaroid foto-aparate!

IZDVAJAMO

 

U novoj Polaroid kampanji pod nazivom „Create Your Holidays“, svetlucajuća novogodišnja svetla poslužila su kao scenografija za instant fotografije, dok su u glavnim ulogama omiljeni Polaroid instant aparati Now+ i Go.

 

 

Ohrabrujući vas da budete kreativni ove praznične sezone, Polaroid Now+ fotoaparat opremljen je razigranim alatima za fotografisanje koji su dostupni preko Polaroid aplikacije. Lansiran ranije ove jeseni, Polaroid Now+ ima integrisano povezivanje i niz drugih poboljšanih funkcija. Neprestano menjajući i razvijajući svoju tehnologiju kako bi odgovarao životnom stilu i potrebama svojih korisnika, Now+ instant aparat kombinuje tradicionalnu analognu fotografiju sa digitalnim alatima, uključujući oslikavanje svetlom i nove funkcije poput otvaranja blende i režima stativa koje korisnicima omogućavaju da eksperimentišu sa dubinom polja i dugim ekspozicijama.

 

 

Aparat Now+ takođe dolazi sa kompletom od pet fizičkih snap-on filtera koji nude mogućnost zasićenja fotografija u produbljenom kontrastu, kao i eksperimentisanje sa bojama i drugim efektima. Objektivi dolaze sa pojedinačnim torbama za nošenje i to u sarburst, red vignette, narandžastoj, plavoj i žutoj nijansi.

 

 

Kako je praznična euforija pred nama, Polaroid takođe preporučuje Polaroid Go, svoj najmanji i najprenosiviji fotoaparat ikada. Kombinujući sve osnovne stvari za instant aparat u uređaj veličine 4×2 inča, Go ima dinamički blic, dvostruku ekspoziciju i samookidač.  Aparat je upotpunjen dugotrajnom baterijom koja će vas pratiti kroz zabave i događaje, kao i zgodnom putnom torbicom koja se može pronaći u svečanoj crvenoj boji.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Polaroid

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije