5 C
Belgrade
3.1 C
Zagreb
2 C
Sarajevo
02.12.2022.

R.E.M. Beauty učiniće da vaši snovi o lepoti postanu stvarnost!

IZDVAJAMO

 

Nakon dve godine rada na svom tajnom projektu u saradnji sa Forma Brands kompanijom, pevačica Ariana Grande zvanično je predstavila svoj prvi makeup brend pod nazivom r.e.m. beauty i tako se pridružila nekolicini poznatih ličnosti koji su se uspešno oprobali u svetu lepote! 

 

 

Naziv prve kolekcije brenda je „Ultraviolet“ i kosmičke tematike a prvo lansiranje brenda pod nazivom Chapter 1 uključuje 11 proizvoda za šminkanje uglavnom fokusiranih na oči, usne i lice. Proizvodi brenda za oči su inspirisani pevačicinim prepoznatljivim i smelim izgledom ajlajnera. Kolekcija se sačinjena od ajlajnera, olovke za oči, dve maskare, eklektične palete senki za oči, veštačkih trepavica, više nijansi mat i sjajnih tečnih senki, četiri nijanse markera za usne i devet nijansi gustog sjaja kao i nekoliko prelepih nijansi ruževa za usne. Budući da je čitava kolekcija inspirisana svemirom, sva šminka dolazi futurističkom pakovanju, krajnje minimalističkog dizajna.

 

 

„r.e.m. beauty linija vas inspiriše da svaki san ostvarite, kako u lepoti tako i van nje. Crpeći onostrane ideje sa inovacijama iz stvarnog sveta, postojimo da bismo vas osnažili da istražite šta kreativnost za vas predstavlja.“, piše u zvaničnom saopšenju novog beauty brenda!

 

 

Prvo izdanje r. e.m. beauty kolekcije zvanično će biti pušteno u prodaju 12. novembra na sajtu brenda, a cene proizvoda će se kretati od 15 do 24 dolara. Svi proizvodi su veganski i bez okrutnosti.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: r.e.m. beauty

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije