23.8 C
Belgrade
24.8 C
Zagreb
20.5 C
Sarajevo
23.05.2022.

Darujte vrhunski doživljaj zvuka uz novu Bang & Olufsen Nordic Ice prazničnu kolekciju!

IZDVAJAMO

 

Kada je u pitanju pružanje vrhunskog audio iskustva kod kuće ili u pokretu, audio profesionalci brenda Bang & Olufsen nude tehnologiju i dizajn koji je bez premca u industriji.

 

 

U susret praznicima, danska kompanija vrhunske potrošačke elektronike odabrala je neke od svojih vanvremenskih dizajna i obogatila ih skandinavskom paletom boja. Nordic Ice kolekcija odiše toplim i smirenim tonovima i odjekuje osećanjem spokoja i ravnoteže, što ih čini idealnim poklonom za predstojeću sezonu darivanja.

 

 

Kolekcija se može pohvaliti dizajnom naglašenim aluminijumskim kontrastima sa uglačanim litografskim logotipima i sadrži proizvode za one koji vole dobar zvuk u pokretu, kao i za one koji uživaju u vrhunskom audio iskustvu u toplini svog doma.

 

 

Kolekcija koja odiše estetski privlačnim dizajnom i paltom boja uključuje elegantne Beoplay EQ ANC bežične slušalice; zatim Beoplay H95 slušalice napravljene za vrhunsko iskustvo slušanja sa dugotrajnom udobnošću; sofisticirani vodootporni Bluetooth zvučnik druge generacije Beosound A1; legendarni Beoplay A9 bežični WiFi zvučnik; nagrađivani bežični zvučnik Beosound Balance, kao i prelepo izrađen i moćan Dolby Atmos Soundbar Beosound Stage.

 

 

„Tokom ovih neizvesnih vremena, dom je za mnoge od nas bio bezbedno utočište od spoljašnjeg sveta. Našom Nordic Ice kolekcijom želeli smo da nastavimo ovaj osećaj udobnosti kod kuće kreiranjem proizvoda koji odzvanjaju osećajem spokoja i ravnoteže. Više nego ikad, ova praznična sezona će obeležiti porodice koje se ponovo okupljaju nakon duže vremena kako bi podelili iskustva i trenutke. Ove godine poklonite muziku i razveselite prijatelje i porodicu našom Nordic Ice kolekcijom“, izjavio je Christoffer Poulsen, potpredsednik brenda Bang & Olufsen.

 

 

Svi proizvodi predstavljeni u Bang & Olufsen Nordic Ice kolekciji su kompatibilni sa Android i iOS platformama, a kolekcija je sada dostupna preko ovlašćenog prodavca, po ceni od 259 do 3299 evra, u zavisnosti od proizvoda.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Bang & Olufsen

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije