23.8 C
Belgrade
24.8 C
Zagreb
20.5 C
Sarajevo
23.05.2022.

Prada Luna Rossa Ocean – novi miris za muškarce koji slavi čovečanstvo i strast za inovacijama!

IZDVAJAMO

 

Svojom fuzijom majstorskog umeća izrade parfema i težnje za pomeranje granica, miris Prada Luna Rossa pozdravlja tehnologiju u svrhu jačanja čovečanstva i ravnoteže avangardnog u njihovoj stalnoj misiji eksperimentisanja i razvoja funkcionalnih inovacija.

 

 

Luna Rossa Ocean je novi muški miris brenda Prada koji donosi miris sofisticiranih i svežih kontrasta, koji otvara nove vidike. Nastao je iz uverenja da uz pomoć tehnologije kao produžetka nas samih možemo preći sopstvene granice, zamisliti ono nezamislivo i otvoriti nove vidike.

Miris Prada Luna Rossa nastao je saradnjom dva majstora kreatora parfema IFF-a, Anne Flipo i Carlosa Benaima, koji su ga osmislili uz pomoć tehnologije. Stvoren zahvaljujući neprekinutom i ažurnom prekookeanskom dijalogu koji je savladao sve vremenske prepreke da bi se sastavilo ono najbolje od prirode i tehnologije, miris Prada Luna Rossa se odlikuje jedinstvenim mirisnim potpisom.

 

 

Sa inovativnim svežim mirisnim potpisom, ovaj miris nosi ponovo osmišljene note karakteristične porodica mirisa fougere i spaja kontrast aromatične svežine i sofisticirane senzualnosti sa svežinom bergamota koja se suprotstavlja izuzetnoj sofisticiranosti esencije vetivera, zapletenoj u noti srca elegantnog irisa.

Miris sadrži živopisan koktel punog citrusa spojen sa živahnim duetom lavande i žalfije za čistu i svežu aureolu. Jedinstveno kožno srce stvara efekat druge kože istražujući senzualnu notu baršuna i šafrana i elegantnu kremastost tonova korena irisa. Obavijen majstorski osmišljenim spojem pačulija, vetivera (iz održivih izvora sa Haitija) i mošusa, ovaj miris odlikuje se neodoljivim i muževnim tonom.

 

 

Bočica mirisa Prada Luna Rossa predstavlja duboko uranjanje u plavetne dubine okeana. Nadahnuta tehnološkom izvrsnošću i elegantnom, dinamičnom lepotom profesionalnih jedrilica, moć elemenata odražava se u njenim materijalima i dizajnu, koji predstavljaju i snagu i sofisticiranost. Intenzivna bočica sa daškom snage koju obavija lakirana je sofisticiranom gradacijom plave boje, koja predstavlja intrigantne dubine i blistavu igru svetlosti na površini okeana.

Muževna, sofisticirana i savremena, a krasi je legendarna crvena linija brenda Prada, simbol inovacije. Elegantni čep crne boje poput noći sadrži crvenu tačku, koja simbolično predstavlja lunu rossu – crveni mesec.

 

 

Američki glumac Jake Gyllenhaal predvodi kampanju za miris Prada Luna Rossa Ocean i utelovljuje modernu pustolovinu, spaja fizičku i intelektualnu snagu sa razumevanjem tehnologije i inovacija i njima ovladava u svrhu poboljšanja svojih veština, ali i samoga sebe, on je u potpunosti svestan svojih granica, ali se trudi i da ih pomeri.

 

*Napomena:

Gornje note: Bergamot, ružičasti biber, armoise.

Središnje note: Note irisa, lavande i šafrana

Bazni akordi: Vetiver, muskatni oraščić, pačuli.

 

 

PR & Foto: L'Oréal Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije