29.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Nova Zara SRPLS kolekcija je konačno stigla i izgleda bolje nego ikada!

IZDVAJAMO

 

Dva puta godišnje Zara dizajneri nam donose posebne komade kojima se uvek iznova radujemo – od jakni, kaputa i haljina do torbica i čizama vrhunskog kvaliteta koji će zauzeti posebno mesto u našem garderoberu i koje ćemo nositi zauvek.

 

 

Nedavno predstavljena Zara SRPLS kolekcija sačinjena je od arhitektonskih haljina-džempera, odeće postavljene najtoplijom vunom i modernih kaputa savršenih za hladno vreme. Spajajući robusne „military” uticaje sa gradskim uglađenim stilom, SRPLS kolekcija nudi osvežavajuće iteracije osnovnih elemenata svih garderobera: od oficirskog kaputa oštrih krojeva do trenč mantila sa efektom satena koji se može nositi i kao haljina.

 

 

Iako je ovosezonska postavka u potpunosti prikazana u maskirnim zelenim i smeđim nijansama inspirisanim kamuflažom, upečatljive dimenzije i razigrana mešavina tekstura učiniće da se ipak ne stapate sa okolinom. Za dnevne stilove, Zara preporučuje kožnu suknju ili široke pantalone u kombinaciji sa blejzerom ili pilotskom jaknom sa veštačkim krznom. Za večernje izlaske, tu su svilena padobranska haljina, kožne čizme sa detaljima u vidu lanaca i odgovarajuća crna kožna torbica!

 

 

Zara Fall SRPLS kolekcija biće uskoro dostupna u odabranim Zara prodavnicama, kao i za kupovinu online!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije