2.9 C
Belgrade
3 C
Zagreb
2 C
Sarajevo
02.12.2022.

Radujemo se zimi i sezoni slavlja uz novu H&M 2021 Holiday Edit kolekciju!

IZDVAJAMO

 

U susret aktivnim zimskim danima i beskrajno zabavnim noćima, H&M 2021 Holiday Edit objedinjuje tople komade za uživanje u snežnim predelima sa raskošnim svečanim siluetama idealnim za praznična slavlja! 

 

 

Ključni komadi koji su se već izdvojili uključuju crnu i belu pletenu haljinu, proštepani crni kombinezon i svečanu haljinu sa dubokim V izrezom i šljokicama. Komadi su dizajnirani u vidu komotnih silueta poput pantalona širokih nogavica i pletenih oversized džempera kako bi pružili ono što nam je najpotrebnije predstojeće sezone, a to je udobnost!

 

 

Dodatna oprema uključuje torbe za nošenje preko tela, kape od veštačkog krzna i smele naočare za sunce. Cipele su podjednako praktične i spremne za žurke, sa dubokim čizmama na pertlanje i potpeticama koje se mogu prilagoditi čitavoj kolekciji. Boje su prigušene i mekih tonova, poput srebrno sive, plave i crne, sa nijansama crvene koje pružaju razigrani osećaj celokupnoj kolekciji. Zimska H&M kolekcija sastavljena je od održivijih materijala, dok su pojedini komadi u potpunosti izrađeni od recikliranih materijala.

 

 

Zahvaljujući kontrastnom izboru praktične zimske odeće na otvorenom i svečane odeće za zabave, H&M 2021 Holiday Edit ima ponešto za svaku priliku. Kolekcija će biti dostupna u svim H&M prodavnicama širom Srbije i na online shopu od 18. novembra.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: H&M

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije