4.6 C
Belgrade
6.2 C
Zagreb
-0.1 C
Sarajevo
03.02.2023.

Kiehl’s praznična kolekcija je stigla i najradosniji period u godini može da počne!

IZDVAJAMO

 

Kiehl’s već dugi niz godina pruža podršku likovnim umetnicima zahvaljujući godišnjim prazničnim kampanjama osmišljenim u saradnji sa ilustratorima širom sveta.

Kako bi se nastavila ova dugogodišnja tradicija, Kiehl’s povodom svoje 170. praznične sezone predstavlja proširenu kolekciju svojih najpopularnijih proizvoda za negu kože u razigranom, limitiranom izdanju osmišljenom u saradnji sa ilustratorkom Merilu For. 

 

 

U ovogodišnjem dizajnu For otelotvoruje neverovatnu energiju Njujorka i legendarnu četvrt Ist Vilidž pretvara u magično mesto iz snova prepuno raznih jedinstvenih likova u jeku prazničnog slavlja. Kiehl’sova globalna direktorka marketinga Maria Gustafson izjavila je: „Tražili smo umetnički izraz koji će prikazati čaroliju Kiehl’sove Zemlje snova i umetnika koji može izraziti radosno praznično raspoloženje na živopisan i kreativan način. Snažne boje i raznoliki likovi Merilu For su oživeli Kiehl’sov svet i podarili mu jedinstven i razigran duh.” U prikazu autentičnog uličnog slavlja mogu se videti prijatelji, kupci, pa čak i Mr.Bones, kako uživaju u street-food poslasticama na ulicama Njujorka, ukrašavaju izloge i plešu uz nastup muzičke grupe na otvorenom. 

 

 

Tokom prazničnog perioda Kiehl’s ostaje posvećen inicijativi Future Made Better, u sklopu koje nastoji da proizvede održivija pakovanja. Proizvodi za negu kože Ultimate Strength Hand Salve i kultni Crème de Corps će po prvi put biti dostupni u novoj ambalaži sa integrisanim kartonom i FSC sertifikatom sa ciljem značajnog smanjenja količine upotrebljene plastike. 

 

 

Kiehl’s kolekcija u saradnji sa Merilu For 

Kiehl’s nastavlja svoju dugogodišnju tradiciju saradnji sa najistaknutijim i najpoznatijim umetnicima. Tokom 2021. ona se nastavlja saradnjom sa francuskom ilustratorkom Merilu For, koja je prethodno sarađivala sa brendovima Nike, Apple i Google. Ona je zahvaljujući svojoj posvećenosti društvenim i etičkim pitanjima savršen saradnik za Kiehl’sovu prazničnu kolekciju. 

 

 

 

PR&Foto: Kiehl's Srbija

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije