5 C
Belgrade
3.1 C
Zagreb
3 C
Sarajevo
02.12.2022.

Zbog IKEA Vinter kolekcije s nestrpljenjem čekamo novogodišnje praznike!

IZDVAJAMO

 

Iako smo tek zakoračili u novembar, čini nam se da su novogodišnji praznici sve bliži, a IKEA je tu da nas podseti da je pravo vreme da prazničnu magiju unesemo u naš dom i tako stvorimo atmosferu u kojoj će svi uživati.

 

 

Inspirisana rustičnim šarmom skandinavskog zimskog doma, nova praznična IKEA kolekcija odaje počast nasleđu brenda i sadrži komade koji su dizajnirani da izdrže test vremena. U IKEA VINTER 2021. kolekciji pronaći ćete veliki izbor inspirativnih ideja za opremanje doma za predstojeće praznike kreiranih korišćenjem postojećeg asortimana, ali i novih proizvoda koji će učiniti organizovanje spektakularnih porodičnih proslava lakšim nego ikad!

 

 

Kako su zimski praznici sinonim za toplinu doma i opuštajuću svetlost koja doprinosi stvaranju te posebne atmosfere, IKEA ove sezone nudi veliki izbor unutrašnje i spoljašnje rasvete, od diskretnih lampica, preko fenjera do čuvenih STRÅLA abažura u novom dizajnu!

 

 

Iz kolekcije su se takođe izdvojile ukrasne kugle za jelku inspirisane životinjama iz skandinavskih šuma, poput lisice, zeca i jelena, stoga su upravo ovi lampioni idealno rešenje za sve one koji ove godine žele nešto drugačiju, razigraniju atmosferu u domu. Pored ovih kuglica, u prazničnoj IKEA kolekciji možete pronaći i druge, održive viseće ukrase od papira, stakla ili jute koji će svaki kutak u domu učiniti posebnim!

 

 

Praznična trpeza je nešto na šta prvo pomislimo kada su u pitanju zimski praznici, a IKEA i ovoga puta donosi pregršt komada, od tekstila i posuđa do dekorativnih detalja, koji će vaš trpezarijski sto pretvoriti u pravu slavljeničku gozbu!

 

 

Ove praznične sezone IKEA u naše domove donosi skandinavski minimalizam nudeći pristupačne i vanvremenske dekoracije koje će uneti toplinu i radost i zbog kojih jedva čekamo novogodišnja slavlja!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: IKEA

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije