29.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Modularna DJI Action 2 kamera postaće novi saputnik u svim vašim avanturama!

IZDVAJAMO

 

Bilo da trčite niz planinu, ronite ili se igrate sa svojom decom na igralištu, svako zaslužuje jednostavan i intuitivan alat za snimanje i čuvanje malih i velikih životnih trenutaka.

 

 

Kompanija DJI, svetski lider u civilnim dronovima i tehnologiji kreativnih kamera, menja definiciju akcione kamere sa novim DJI Action 2 modelom čiji inovativni dizajn stvara beskrajne mogućnosti za snimanje vaših avantura! Sa neverovatno raznolikim eko-sistemom modula koji se spajaju kako bi vam omogućili da praktično pričvrstite kameru gde god želite, DJI Action 2 je ono što dobijate kada kreirate kameru nakon intenzivnog istraživanja i razmišljanja o dizajnu.

 

 

DJI Action 2 ugrađuje DJI legendarnu tehnologiju u revolucionarnu novu seriju nosača što korisnicima olakšava da vidi svoj život u akciji na nikad bolji način. Zamenljivi i prilagodljivi magnetni dizajn otvara nove vidike kako bi svaki video bio privlačniji, sa jedinstvenim alatima za kadriranje, snimanje, i nadgledanje kamere, zahvaljujući DJI neuporedivoj ekspertizi u stabilizacijskim sistemima.

 

 

Ono što novi DJI Action 2 izdvaja od ostalih modela na tržištu je minijaturan kockasti dizajn u koji je upakovan u akcionu kameru 4K120 težine svega 56 grama, sa do 50 minuta rada, ekranom od 1,76 inča osetljivim na dodir, CMOS senzorom i širokougaonim vidnim poljem od 155º. Kamera ima i ugrađeni senzor temperature boje koji mu omogućava da povrati prirodne tonove boja u izazovnim svetlosnim uslovima, ali i tokom podvodnog snimanja budući da je vodootporna do 10m.

 

 

DJI Action 2 kamera je manja svestranija i moćnija od svog prethodnika, pružajući svim korisnicima alate i samopouzdanje da snime životne avanture u kristalno čistoj 4K rezoluciji.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: DJA

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije