12 C
Belgrade
15.8 C
Zagreb
10 C
Sarajevo
05.10.2022.

Ovaj butik hotel savršeno kombinuje svu sofisticiranost Pariza sa savremenim enterijerom!

IZDVAJAMO

 

Gradska kuća iz 18. veka pretvorena u luksuzni hotel sa 5 zvezdica poziva vas da provedete nezaboravni odmor u jednoj od njenih 45 soba i 5 apartmana, čiji je enterijer u potpunosti redizajnirao umetnik srpskog porekla, Pjer Jovanović. 

 

 

Prilikom renovacije Marignan Champs-Elysées hotel zadržao je neke vredne, originalne elemente istorijske zgrade, poput delova šarmantnog stepeništa, dok je ostatak enterijera doživeo potpunu transformaciju kao što su glatka fasada od crnog kamena, blistavi podovi, nameštaj po meri, savremene svetlosne karakteristike i originalna umetnička dela.

 

 

Iako prostorije u hotelu imaju osnažujuću atmosferu, jednostavnost i dašak glamura, jedna od najboljih stvari u vezi sa Marignan hotelom je njegova lokacija u 8. arondismanu! Hotel je ušuškan u mirnoj ulici koja povezuje čuvena Jelisejska polja sa rajem za šopingholičare- avenijom Montanj, a u neposrednoj blizini je Grand Palais, kao i mnoge cenjene umetničke galerije!

 

 

Centralna tačka hotela je svakako bar koji predstavlja sopstveni prostor, podeljen u dve celine sa veoma različitim atmosferama: toplim i prozračnim glavnim delom, i mračnom i intimnom pećinom.

 

 

Sobe prate neutralan savremeni stil, sa čistim linijama i laganim dekorativnim dodirom. Prostrane i prozračne, sa svetlim sopstvenim kupatilima i svim modifikacijama, sobe su nepretenciozne i udobne.

 

 

Hotel Marignan Champs-Elysées uspeva da kombinuje uzdržanost sa pravom dozom modernizma i savremenog stila kako bi se izdvojio iz gomile luksuznih hotela, a kada na to sve dodate odličnu personalizovanu uslugu i vrhunsku lokaciju, imate dobitnu kombinaciju za nezaboravni odmor u gradu svetlosti i ljubavi!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Marignan Champs-Elysées

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije