7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

Ispunite svoj dom luksuznim mirisima iz nove Diptyque praznične kolekcije!

IZDVAJAMO

 

Nakon svoje razigrane kolekcije inspirisane putovanjima, u susret prazničnoj sezoni, Diptyque je predstavio svoju najnoviju liniju luksuznih sveća i difuzora svečanih mirisa!

 

 

Kao deo proslave 60-godišnjice francuske parfimerije, ova praznična kolekcija donosi ograničen asortiman mirisnih sveća ukrašenih zlatnim poklopcima. Tri arome inspirisane zimom koje predvode ovu kolekciju su „Flocon“, lagana, baršunasta baza belog mošusa sa mimozom; „Biscuit“, topao, začinski miris koji podseća na praznične grickalice; i „Sapin“, svež miris borovine. Pored toga, kolekciju čine i prepoznatljivi diptyque mirisi poput „Baies“, „Roses“ i „Tubéreuse“ koji stižu u obliku difuzora.

 

 

Kako bi na tradicionalan način proslavili kraj godine i obradovali zaljubljenike u njihove proizvode, Diptyque je pripremio jedinstveni advent kalendar od 25 olfaktrornih dragulja, uključujući neke od najprodavanijih komada! Kolekcija je zaokružena duguljastim svećama i ograničenim zlatnim izdanjima čuvenog „Do Son“ kuće u parfemskoj vodi i čvrstom parfemskom obliku.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Diptyque

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije