5 C
Belgrade
3.1 C
Zagreb
2 C
Sarajevo
02.12.2022.

Bvlgari Amoroma kolekcija je počast Večnom gradu i italijanskom nasleđu brenda! 

IZDVAJAMO

 

Vanvremenost će zauvek ostati sinonim za luksuznu italijansku modnu kuću Bvlgari koja iz sezone u sezonu pronalazi načine da svoje klasične stilove prilagodi novim trendovima, ostajući verna svom nasleđu.

 

 

U srcu nove Amoroma kolekcije za proleće/leto 2022, čije ime je nedvosmislena ljubavna posveta Rimu, su redizajnirani modeli Bvlgari torba, ali i nove kreacije poput elegantnih klač torbica spremnih za crveni tepih.

 

 

Živopisni Amoroma svet inspiriše ekskluzivni izbor neodoljivih malih kožnih torbi, uključujući mikro i nano torbe stvorene da upotpune izgled poput luksuznog nakita, dok je u središtu kolekcije je Serpenti motiv, kultna zmija ukrašena dragim kamenjem koja svakoj torbi daje smelu i senzualnu notu.

 

 

Serpenti Hobo torba za svakodnevno nošenje spaja senzualnost svog nepogrešivog oblika polumeseca sa izuzetnom završnom obradom, u kombinaciji sa veselim paletama boja unapređuje neke od najamblematičnijih stilova brenda, dok legendarni motiv lanca prolazi kroz novu zadivljujuću metamorfozu.

 

 

Uz svoje obožavane torbe, Bvlgari je predstavio neodoljivu kolekciju dodataka poput svilenih marama, Serpenti narukvica i naočara za sunce spremnih za krstarenje Amalfi obalom!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Bvlgari

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije