5 C
Belgrade
3 C
Zagreb
2 C
Sarajevo
02.12.2022.

Zara Home x Chloë Sevigny – Dramatična, sofisticirana i vanvremenska kolekcija!

IZDVAJAMO

 

Povodom predstavljanja svojih novih jesenjih izdanja, Zara Home je prigrlila kreativni proces u vidu visoko kinematografske kampanje sa glumicom Chloë Sevigny u glavnoj ulozi.

 

 

The Last Line, kratki film koji je napisao i režirao Fabien Baron ovoga puta predstavlja centralni deo kampanje za pripovedanje nove sezonske kolekcije, dok je za scenografiju poslužila raskošna kuća Casa de Serralves u Portu.

 

 

Ovaj umetnički vizuelni prikaz beleži nove elegantne i minimalističke Zara Home komade koje imaju sirov izgled i teksturu, neutralne i zemljane nijanse, što ih čini savršenim za prilagođavanje različitim enterijerima i stilovima. Iz kolekcije su se posebno istakle vaze u neobrađenim siluetama, kameni bokali sa grubim teksturama, dok pored klasičnog keramičkog dizajna kolekciju posuđa čine tanjiri i elegantne kristalne čaše.

 

 

Stone lampe su odevene u vanvremenske nijanse crvene i plave boje, a od nameštaja tu je i minimalistička fotelja od orahovog drveta u skandinavskom dizajnu. Laneni tekstil dodaje toplu notu kako spavaćoj sobi, tako i dnevnoj sobi, a kolekcija je upotpunjena svećama, svećnjacima i difuzorima.

 

 

U nastavku pogledajte kratak film The Last Line sa Chloë Sevigny i Zara Home komadima u glavnim ulogama, a čitavu kolekciju sada možete kupiti online ili u Zara Home prodavnicama!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara Home

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije