23.8 C
Belgrade
24.8 C
Zagreb
20.5 C
Sarajevo
23.05.2022.

Najpopularnije bežične slušalice na svetu postale su još bolje!

IZDVAJAMO

 

Nakon višegodišnjih nagađanja i iščekivanja, Apple je juče napokon predstavio treću generaciju svojih planetarno popularnih AirPods bežičnih slušalica!

 

 

Svojim revolucionarnim dizajnom, neverovatnim zvukom i vrhunskim korisničkim iskustvom, AirPods slušalice su zauvek promenile način na koji slušamo muziku i razgovaramo, a sada nova generacija ovih bežičnih slušalica donosi prostorni zvuk, vodeći zvuk u industriji, duže trajanje baterije i potpuno novi dizajn!

 

 

Kombinujući snagu H1 čipa sa akustičnim sistemom dizajniranim od strane kompanije Apple nove AirPods bežične slušalice koriste računarski zvuk za isporuku prodornog zvuka zahvaljujući novoj Adaptive EQ funkciji. Korisnici sada mogu uživati u prostornom zvuku sa Dolby Atmos tehnologijom koristeći Apple Music aplikaciju, ali i uživajući u vrhunskom bioskopskom iskustvu gledajući filmove i serije na Apple uređajima.

 

Nove AirPods slušalice otporne su na znoj i vodu, i poseduju senzor sile za laku i intuitivnu kontrolu muzike i telefonskih poziva. Produženo trajanje baterije omogućava do šest sati slušanja, kao i do 30 sati ukupnog vremena slušanja, uz praktičnu futrolu za punjenje.

 

Treća generacija AirPods bežičnih slušalica pridružuje se najpopularnijoj porodici Apple audio uređaja slušalica i sada su dostupne za naručivanje po ceni od 179 dolara!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Apple

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije