29.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Ove zime zablistajte na ski-stazi uz luksuzne Louis Vuitton skijaške naočare!

IZDVAJAMO

 

Predstavljen na modnoj reviji jesen-zima 2021. godine, novi neverovatno lagani aksesoar koji potpisuje francuska modna kuća Louis Vuitton dizajniran je tako ćete poželeti da ga nosite ne samo na planini, već i u vašim zimskim šetnjama gradom!

 

 

Pažljivo dizajnirane, do najsitnijih detalja, Louis Vuitton skijaške naočare savršeno spajaju stil i tehničke performanse! Prekrivene su dobro poznatim monogramom i nude optimalnu UV zaštitu od sunčeve svetlosti, i trostruko su izolovane nudeći široko vidno polje dok štite od elemenata poput zamagljivanja, grebanja i vode!

Stakla su dostupna u tri nijanse (crna, plava i naradžasta), a u zavisnosti od izabrane nijanse, uz njih dobijate još jedno staklo svetlije boje upakovano u elegantnu futrolu! Posebno dizajnirane za dane slabe vidljivosti, osnova ovog drugog objektiva je roze, narandžasta ili plava, što vam omogućava da jasno vidite varijacije terena na stazama. Okvir, kreiran posebno za ovaj model, presvučen je sa tri mekana i baršunasta sloja pene koji se savršeno prilagođavaju obliku lica. Traka je takođe ukrašena monogramom, a lakoća naočara je tehnički podvig bez kompromisa u smislu stila, smelosti i tehničkih performansi.

Luksuzne Louis Vuitton skijaške naočare sada su dostupne za kupovinu online na njihovom zvaničnom sajtu i to po ceni od oko 1.160 dolara.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Louis Vuitton

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije