23.8 C
Belgrade
24.8 C
Zagreb
20.5 C
Sarajevo
23.05.2022.

Oplemenite svoj dom očaravajućim bojama i teksturama IKEA jesenjih noviteta!

IZDVAJAMO

 

Ponekad nam tako malo treba da bismo se osetili dobro kod kuće, bilo da je u pitanju udobna sofa, mekani jastuk ili lampa za osvetljavanje dugih jesenjih večeri, a to je upravo ono na šta se švedski gigant nameštaja fokusirao u svojoj oktobarskoj kolekciji.

 

 

Čak iako niste planirali da menjate nameštaj ove sezone, sa novom oktobarskom kolekcijom možete poboljšati ono što već imate, uz nekoliko toplih tekstilnih komada, zidnu dekoraciju, meki tepih, zavese koje štite prozore od hladnoće i čine vaše sobe intimnijim.

 

 

Neki noviteti se fokusiraju na unošenje lepote prirode u naše domove, s komadima koji se ističu svojim prijatnim teksturama vune ili prirodnim elementima tipičnim za skandinavski dizajn u rustikalnom ili industrijskom stilu, u nijansama inspirisanim prirodom.

 

 

Među svojim novitetima, IKEA akcenat stavlja na komade koji pozivanju na osećaj smirenosti u domu, predstavivši između ostalog i prve zavese koje apsorbuju zvuk, ručno tkane vunene tepihe od mekane vune, kao i novu kolekciju harmonično dizajniranih sofa!

Nove IKEA jesenje komade možete pronaći u IKEA prodavnici, kao i u online shopu!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: IKEA

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije