23.8 C
Belgrade
24.8 C
Zagreb
20.5 C
Sarajevo
23.05.2022.

Upoznajte prve solarne slušalice koje donose vrhunsko audio iskustvo bez prestanka!

IZDVAJAMO

 

Kako se vodeći svetski brendovi trude da idu u korak sa održivom proizvodnjom, švedski brend Urbanista takođe pokušava da učini nešto malo drugačije, kako za svoje korisnike tako i za naše okruženje!

Modeli slušalica ove tehnološke kompanije odlikuju se smelim bojama i jedinstvenim sistemom imenovanja po gradovima, od ultrajednostavnih polihromatskih slušalica „San Francisco“ do sofisticiranijih verzija „New York“ i „Miami“! Sada brend želi da se upoznate sa njegovim najnovijim proizvodom „Los Angeles“, čiji se naziv čini veoma prikladnim uzimajući u obzir karakteristike ovih slušalica!

 

 

Zahvaljujući svom novom pristupu tehnologiji za uštedu energije i pažnji posvećenoj detaljima, Urbanista je dizajnirao inovativne bežične slušalice na solarno punjenje koje će se puniti dok ih nosite napolju ili ako ostavite pokraj izvora svetlosti!

Sposobne da same proizvode energiju iz bilo kog izvora svetlosti, sat vremena hodanja po sunčanom danu, korisnicima će efektivno omogućiti dodatna dva sata slušanja. Kad ih ne koristite, ostavite slušalice na stolu ili pokraj prozora i one će se napuniti. Pametna kožna torbica za nošenje ostavlja gornji deo trake za glavu izložen tako da se uređaj može puniti čak i dok je zaštićen.

 

 

Što se tiče performansi, „Los Angeles“ čini sve što biste očekivali od para slušalica srednje klase. Postoji aktivno uklanjanje buke i ambijentalni režim za hvatanje pozadinskih zvukova, a same slušalice su veoma udobne. Aplikacija Urbanista pomaže vam da zaronite dublje u performanse solarne folije, pokazujući vam u realnom vremenu koliko se energija troši i koliko se dobija zahvaljujući svetlosnom izvoru. Potpuno napunjene, slušalice nude do 80 sati slušanja, što je impresivna brojka koja se proteže u beskonačnost ukoliko živite na sunčanom mestu.

 

 

Iako deluju veoma elegantno i napredno, prve slušalice na solarni pogon su veoma pristupačne, budući da ih već sada možete naručiti online po ceni od 199 evra na zvaničnom sajtu Urbanista brenda!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Urbanista

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije