29.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Ovi cvetni zidni ukrasi učiniće jesen još ušuškanijom i mekšom!

IZDVAJAMO

 

Ukoliko ove jeseni poželite da unesete malo teksture, topline i boje u svoj dom, za vas smo pripremili malu dozu inspiracije u vidu cvetnih zidnih ukrasa izrađenih od raznobojnih vunenih vlakana!

 

 

Koristeći predivo od sirove vune obojene prirodnim pigmentima, američka umetnica korejskog porekla, Alyssa Ki izrađuje zidne ukrase koji podsećaju na raskošne bukete od poljskog cveća! Ovi nežni vuneni cvetni aranžmani nastaju kombinovanjem više tekstilnih tehnika inspirisanih umetnošću makramea, filcanih i heklanih komada koji su nekada krasili zidove naših baka.

 

 

Viseći sa čvornate grane ili vezani vrpcom, cvetni radovi ove talentovane umetnice zreli su u boji i teksturi, a jednom kada ih okačite na svoj zid imaćete potrebu da ih svaki put dodirnete u prolazu!

 

 

Od 2018. godine pa sve do sada, Alyssa je izradila nebrojeno cveća, lišća i vlaknastih loza koje krase zidove ljudi širom sveta, a ukoliko ste zainteresovani da jedan ovakav komad imate i u svom domu, na zvaničnom sajtu umetnice možete poručiti svoj personalizovani zidni ukras, po početnoj ceni od 150 dolara!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: SolipDIY

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije