23.1 C
Belgrade
22.8 C
Zagreb
18.8 C
Sarajevo
27.05.2022.

Doživite nezaboravno fine dinning iskustvo s pogledom na veličanstveni Koloseum!

IZDVAJAMO

 

Na krovu luksuznog hotela Palazzo Manfredi u Rimu, odakle se pruža nestvaran pogled na Koloseum i ostale rimske znamenitosti, nalazi se restoran nagrađen Michelin zvezicom koji već sada morate staviti na svoju bucket listu! 

 

 

Restoran Aroma, sa svega 28 mesta, istovremeno je intiman i grandiozan, i ovde možete uživati u fantastičnoj gurmanskoj hrani u à la carte stilu ili isprobati degustacioni meni sa mogućnošću uparivanja vina za svako jelo. Glavni kuvar Di Lorio, rodom iz Rima, razvio je jelovnik koji se uklapa u njegovo majstorstvo tradicionalne italijanske kuhinje sa svežim namirnicama i kreativnim idejama. Kao pristalica održive ribe, Di Lorio je uklonio svu tunu sa menija, poslužujući predjela koja nude manje poznate vrste ribe zajedno sa mesnim opcijama i lokalnim proizvodima, dok se njegova glavna jela vrte oko testenina, sa pet različitih vrsta.

 

 

Enterijer živopisne otvorene terase podseća na klasični krovni vrt, a otvorena je tokom čitave godine zahvaljujući uvlačivim krovom i staklenim prozorima. Postavka je vrlo elegantna i luksuzna, sa popločanim podom i lepo uređenim trpezarijskim stolovima. Veoma lep detalj je to što su svi stolovi organizovani tako da niko nema pogled ka unutrašnem delu restorana.

 

 

Rezervacija u restoranu je obavezna, ali postoji i lounge bar koji možete posetiti ako samo želite da popijete čašu šampanjca ili koktel. Osim ručka i večere, restoran na krovu otvoren je i za doručak, kako za goste hotela, tako i za ostale posetioce.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Aroma Restaurant

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije