7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

Kultni skejt brend No Fear i H&M slave inkluzivnost svojom jesenjom kapsula kolekcijom!

IZDVAJAMO

 

No Fear je legendarni američki streetwear brend osnovan 1989. godine, koji je vrhunac popularnosti doživeo krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina. Nova kolekcija u saradnji sa H&M-om nosi snažnu poruku kojom se redefiniše strah kod mladih ljudi širom sveta.

 

 

Specijalna podrška ovog puta dolazi od The Skate Kitchen, ženske grupe skejterki koje žive u Njujorku i koje na poseban način predstavljaju kolekciju koja se poigrava sa oversized komadima i bodycon siluetama, kao i sa upečatljivim grafikama i ilustracijama. Kolekcija će biti dostupna u H&M prodavnicama u Srbiji od četvrtka 14. oktobra.

 

 

No Fear x H&M kolekcija potpuno odgovara progresivnim i inkluzivnim mladim ženama poput onih iz The Skate Kitchen koje se zalažu za inkluziju, bolji i ravnopravniji svet u kojem živimo i svakodnevno naglašavaju svoju neustrašivost i spremnost da odgovore na nove izazove. “Svi imamo strahove, ali No Fear nas ohrabruje i uči da pogledamo strahu u oči i da se izborimo s njim”, kazala je Rejčel Vajnberg, jedna od članica grupe.

 

 

“Divan je osećaj ponovo pokrenuti No Fear u saradnji s H&M-om i zajedno kreirati komade sa The Skate Kitchen. Posebno smo ponosni što ohrabrujemo i podstičemo mlade generacije da se bore za ono u šta veruju, sa jasnom porukom “bez straha” koja je tu da ih podrži”

Hemiš Morjaria, No Fear, direktor za partnerstva i licenciranje

 

 

“Saradnja sa brendom No Fear nas oduševljava, kao i partnerstvo sa The Skate Kitchen koje je stvorilo ovu samouverenu i snažnu kolekciju. Ravnoteža silueta, opušten i uniseks vajb, grafika i suptilni detalji, čine svaki komad posebnim. Nadamo se da će se kolekcija svideti mladima i da će se voditi porukom koju im šaljemo – živite život po svojim pravilima i ne dopustite da vam strah stane na put ka ostvarenju vaših snova“

Emili Bjorkehajm, glavna dizajnerka za Divided koncept

 

 

 

 

PR&Foto: H&M Srbija

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije