6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Ova retro kamp prikolica unosi ultra-fleksibilnost u život modernih nomada!

IZDVAJAMO

 

Većina turističkih kamp prikolica teško da ima lep dizajn i funkcionalnost u jednom paketu, međutim Happier Camper prikolica može se pohvaliti sa obe karakteristike, kao i modularnim enterijerom koji je neuporediv sa ostalim pomoćnim vozilima ovog tipa. 

 

 

Pomerajući granice dizajna i funkcionalnosti prikolica za putovanja, Happier Camper HC1 je jedan od najsvestranijih kampera na tržištu zahvaljujući modularnom podu i velikim vratima. Prikolica ima adaptivno podešavanje enterijera pod nazivom Adaptiv system koji se sastoji od šest različitih komponenti koje se pričvršćuju za pod poput LEGO kockica i omogućuju korisnicima modularnu strukturu. Komponente poput klupe, čajne kuhinje, stola, jastuka, podne ploče i vrata mogu se rasporediti po željama i potrebama korisnika ili čak koristiti kao spoljni nameštaj pored logorske vatre ili za kuvanje na otvorenom. Ukoliko je potrebno, kamper se takođe može ostaviti prazan za transport tereta, što je dobra dodatna pomoć.

 

 

Happier Camper HC1 ima krevet koji može primiti do 5 osoba, tako da je idealan ukoliko želite da povedete porodicu i prijatelje na izlet ili kampovanje. Imajući na umu savremene potrebe putnika, u prikolici postoje dodaci poput ugrađenog USB-a, utičnice za naizmeničnu struju, priključne stanice za tablet uređaje i Bose zvučnog sistema koji idu uz enterijer. Zahvaljujući solarnom panelu od 100W, HC1 prikolica zadovoljava svoje potrebe za energijom kada je u pitanju zagrevanje vode za tuš i spoljno osvetljenje.

 

 

Ovaj kamper u retro stilu iz 1960-ih napravljen je od dvostrukog fiberglas omotača za manju težinu, snagu i izdržljivost u svim vremenskim uslovima. Prozori sa svih strana omogućavaju dovoljno prirodne svetlosti, a radi privatnosti mogu se koristiti i roletne.

Cena osnovnog modela je 29.950 dolara, a Happier Camper kompanija na svom zvaničnom sajtu omogućava korisnicima da kreiraju HC1 prikolicu po svojoj meri.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Happier Camper

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije