29.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Doživite autentičan zvuk ličnog kućnog bioskopa uz novi Sony bežični zvučnik!

IZDVAJAMO

 

Da li je zaista moguće doživeti zvuk kućnog bioskopa a da se pritom ne okružite mnoštvom velikih fizičkih zvučnika sa surround zvukom? Sony veruje da je moguće ukoliko isprobate njihov novi bežični zvučnik za nošenje oko vrata!

 

 

Sony SRS-NS7 zvučnik ocenjen je kao prvi bežični zvučnik za nošenje oko vrata koji je kompatibilan sa Dolby Atmos tehnologijom! Iako na prvi pogled izgleda kao jastuk za putovanja, ova inovacija koju potpisuje japanska kompanija je više od bežičnih slušalica, budući da pruža filmsko iskustvo bez potrebe za kompletnim podešavanjem zvučnika kućnog bioskopa!

 

 

Pomoću ovog zvučnika uživaćete u Sony ličnom iskustvu 360-prostornog zvuka koje putem povezanog bežičnog predajnika sa Bravia XR televizorom pretvara Dolby Atmos signal u potpuno prepuštajući virtuelni surround zvuk.

Predajnik se povezuje sa televizorom putem optičkog zvuka i USB-a, a potom šalje signal na SRS-NS7 putem Bluetooth-a. Obaj zvučnik za nošenje oko vrata može se povezati i sa pametnim telefonom i podržava 360 Reality Audio iz streaming servisa kao što su Deezer i Tidal.

 

 

Takođe ga možete upariti sa laptopom ili tabletom kako biste proširili iskustvo slušanja prilikom gledanja sadržaja na bilo kojem uređaju. Trajanje baterije do 12 sati između punjenja, a svega 10 minuta punjenja potrebno je za 60 minuta reprodukcije. Dizajn ovog nosivog zvučnika zaštićen je od prskanja IPX4 sertifikatom, dok silikonska završna obrada i premaz sa mekim osećajem pružaju dodatnu udobnost prilikom nošenja.

 

 

SRS-NS7 može se povezati sa prenosnim računarima, tabletima i pametnim telefonima i koristiti kao alternativa slušalicama. Takođe se može koristiti za handsfree telefoniranje, sa poništavanjem buke radi minimiziranja povratnih informacija. SRS-NS7 takođe poseduje Multipoint Connection, koja omogućava povezivanje dva Bluetooth uređaja istovremeno.

 

 

Dostupan od novembra, Sony SRS-NS7 zvučnik za nošenje oko vrata prodavaće se po ceni od 299 evra.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Sony

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije