7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

Unesite dašak luksuza u svoju svakodnevicu uz novu Zara Home Premium kolekciju!

IZDVAJAMO

 

Inspirisana idejom da u lepim stvarima treba da uživamo svakodnevno, a ne da ih čuvamo za posebne prilike, Zara Home predstavila je svoju najluksuzniju kolekciju za uređenje doma do sada! 

 

 

Povratak klasičnim komadima vanvremenskog dizajna izrađenih od viskokokvalitetnih materijala poput porcelana, satena, sirove vune i kašmira sastavni je deo nove Zara Home Premium kolekcije koja će upotpuniti vaše uživanje kod kuće.

 

 

To znači da za stolom prekrivenim najkvalitetnijim lanenim stolnjakom sada možemo uživati u belom posuđu od finog porcelana i priboru za jelo sa stonewash efektom koji podseća na srebrni escajg nasleđen od naših baka. Čaše za vino i šampanjac od kristalina izrađene su tradicionalnom metodom duvanja stakla, dok je staklo kristalin prepoznatljivo po izrazitoj prozirnosti, sjaju i trajnosti.

 

 

Ova kolekcija se više fokusira na senzacije nego na samu dekoraciju jer u ovim proizvodima gotovo da nema dekorativnih elemenata. Oblici posuđa su klasični i u njihovom dizajnu nema prostora za otiske ili reljefe, što još više naglašava kvalitet ovog pribora za jelo. Servis za ručavanje od visokokvalitetnog porcelana odlikuje se toplim belim tonom prozirne završne obrade. Ovaj veoma trajan i izdržljiv porcelan istovremeno je lagan i prefinjen, a njegov vanvremenski i delikatni dizajn prikladan je za postavljanje svakog stola za ručavanje.

 

 

Zara Home Premium kolekcija takođe uključuje ćebad od kašmira mekanim na dodir sa resama na krajevima, kao i lanene jastučnice za kauč ili spavaću sobu u neutralnim tonovima. Navlake za jorgan i čaršavi od platna, perkala ili satena uneće dodatnu mekoću i baršunast dodir u vašu spavaću sobu, a nakon opuštajuće kupke zamotajte se u izrazito mekani pamučni peškir i izvrsnom moći upijanja i brzim sušenjem.

 

 

Zara Home Premium kolekcija koja unosi luksuz u vašu svakodnevu sada je dostupna za kupovinu online, kao i u Zara Home prodavnicama!

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara Home

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije