29.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Massimo Dutti Limited Edition – kolekcija koja ženstvenost vraća u prvi plan!

IZDVAJAMO

 

Oprostili smo se od leta i jesen dočekali uz nove kolekcije omiljenih brendova koje jedva čekamo da isprobamo! Među njima se posebno izdvojila Massimo Dutti Limited Edition kolekcija u kojoj kombinacija urbanog i ženstvenog postaje dominantan trend ove sezone.

 

 

Ovom kolekcijom Massimo Dutti predstavlja vrednosti tipične za kreacije brenda sa modernim i avangardnim gledištem. U vreme kada je polarizacija estetike evidentna, minimalizam i romantizam koegzistiraju u novoj Massimo Dutti ženskoj kolekciji. Ženstvenost se vraća u prvi plan: delikatne i ekskluzivne tkanine i visoko definisane siluete sa prelepom paletom boja među kojima se ističu smeđi i neutralni tonovi, ali i boje poput duboko ljubičaste i tamno plave.

 

 

Kaputi su must-have ove seozone, ali za njima ne zaostaju romantične i lepršave svilene bluze, maksi haljine i suknje, kao i duboke bele čizme koje dodaju kosmopolitski zaokret vašem jesenjem outfitu i na taj način opuštaju formalnost, što ovu kolekciju čini veoma svestranom i za svaku priliku!

Massimo Dutti Limited Edition kolekcija je već puštena u prodaju putem interneta, kao i u odabranim prodavnicama.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Massimo Dutti

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije