11.8 C
Belgrade
13 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
04.10.2022.

Probudite svoju kreativnost uz novi Polaroid Now+ instant fotoaparat!

IZDVAJAMO

 

Nakon što je pre svega nekoliko meseci lansirao svoj instant fotoaparat inspirisan delima umetnika Keitha Haringa, Polaroid je nedavno predstavio svoj najsvestraniji proizvod do sada! 

 

 

Polaroid Now+ je ponovo osmišljen instant aparat sa nadogradnjama za povezivanje koji nudi neverovatan prostor za kreativno izražavanje! Nadovezujući se na funkcije autofokusa, dinamičkog blica i samookidača koje se nalaze u prvoj generaciji Polaroid Now aparata, novi model je unapređen funkcijama otvaranja blende i režima stativa, omogućavajući korisnicima da eksperimentišu sa dubinom polja i dugim ekspozicijama.

 

 

Polaroid Now+ i-Type se takođe povezuje sa vašim pametnim telefonom putem Bluetooth-a i može se kontrolisati pomoću Polaroid aplikacije za prebacivanje između svetlosnog slikanja, dvostruke ekspozicije i ručnog režima.

 

 

Po prvi put je uključeno i pet fizičkih snap-on filtera koji nude mogućnost zasićenja fotografija u produbljenom kontrastu, kao i eksperimentisanje sa bojama i drugim efektima. Objektivi dolaze sa pojedinačnim torbama za nošenje i to u sarburst, red vignette, narandžastoj, plavoj i žutoj nijansi.

 

 

Dostupan u crnoj, beloj i sivo-plavoj boji, novi Polaroid Now+ i‑Type instant fotoaparat sada možete naručiti na zvaničnom sajtu brenda po ceni od 150e.

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Polaroid

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije