23.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Ovaj hotel u srcu Rima je savršen spoj italijanskog načina života i francuske elegancije!

IZDVAJAMO

 

Na samom vrhu Večnog grada, u blizini nekih od najpoznatijih rimskih atrakcija poput Fontane di Trevi i Španskih stepenica, nalazi se nekadašnja palata iz 19. veka, a sada luksuzni hotel sa pet zvezdica i pogledom na kupolu bazilike Svetog Petra koji oduzima dah! 

 

 

Nakon potpune restauracije 2019. godine, Sofitel Rome Villa Borghese hotel sada se može pohvaliti predvorjem inspirisanim enterijerom 60-ih godina sa detaljima od brušenog mesinga, elegantnim belim sobama opremljenim luksuznim krevetima, mermernim kupatilom sa Hermes toaletnim priborom i Bose stereo sistemom.

 

 

Sofisticirani šampanjac bar i restoran na krovu, čiji je dizajn inspirisan bujnim vrtovima, gostima nudi personalizovanu uslugu i uživanje u koktelima i inovativnom meniju u tapas stilu, kao i u panoramskom salonu na krovu sa spektakularnim pogledom na Rim.

 

 

Za sve digitalne nomade i one koje posao ne vezuje za kancelariju, Sofitel Rome Villa Borghese hotel u svojoj ponudi ima poseban paket uluga koji uključuje časove joge na krovu hotela ili u obližnjem parku Vile Borghese, kurs pravljenja italijanske testenine, 10 časova italijanskog jezika, degustaciju vina i vođene pešačke ture pored Rimskog foruma, Koloseuma i Trga Svetog Petra.

 

 

Budući da je hotel smešten u najprestižnijem rimskom području, pored kosmopolitske Via Veneto ulice i blizu španskih stepenica, okolina hotela je puna dizajnerskih butika, vinskih barova i restorana.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Sofitel Roma Villa Borghese

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije