11.8 C
Belgrade
13 C
Zagreb
10.5 C
Sarajevo
04.10.2022.

Od zrna do šoljice – Doživite autentično iskustvo pripreme kafe uz nove SMEG aparate!

IZDVAJAMO

 

Dobre vesti za sve kućne bariste – sada možete uživati u svežoj i aromatičnoj kafi napravljenoj u sopstvenoj kuhinji, budući da je vrhunski italijanski brend kućnih aparata Smeg lansirao je svoj prvi aparat za kafu u zrnu.

 

 

Iako je neverovatno kompaktan, Smeg BCC02 aparatu ne manjkaju karakteristike neophodne za pripremu savršene šoljice kafe, baš kao u kafeteriji. Dizajn BCC02 odiše Smeg retro estetikom, a zahvaljujući brušenom aluminijumu i mat spoljašnjosti, novi aparat za kafu može se pohvaliti savremenijom završnom obradom, što mu je ujedno donelo i nagradu za najbolji dizajn 2021. godine.

 

 

Bez obzira na vrstu kafe koju želite da pripremite, kontrola laganim dodirom bira različite jačine i dužinu kafe. Primarni i sekundarni meni mogu pripremiti kratki i produženi espreso, amerikanu ili jednostavno isporučiti toplu vodu. Ukoliko ste ljubitelj latte kafe, makijata ili kapućina, penušavo mleko možete pripremiti jednostavim pritiskom na dugme.

 

 

Na kontrolnoj tabli aparata takođe postoji opcija mlevenja zrna kafe jednim dodirom dok Thermablock sistem zagreva vodu za nekoliko sekundi. Praktičan kapacitet od 1,4 l može da proizvede i do šest šoljica kafe!

 

 

Predstavljajući idealan spoj modernog minimalizma i vrhunskog dizajna, aparat za kafu Smeg BCC02 Bean to Cup dostupan je u stilski završnim obradama u četiri mat nijanse koje će se savršeno uklopiti u svaku kuhinju. Aparat možete poručiti na zvaničnom Smeg sajtu po ceni od oko 800 evra.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: SMEG

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije