7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

Da li bi ovo ekscentrično keramičko posuđe pronašlo mesto i u vašem domu?

IZDVAJAMO

 

Ukoliko su vam dosadili obični servisi za ručavanje i ukoliko želite da svoje goste iznenadite nešto drugačijim posudama za posluživanje hrane i pića, razigrano keramičko posuđe iz Madriguera Workshop radionice vas može inspirisati da sledeću večeru sa prijateljima učinite zabavnom i nezaboravnom!  

 

 

Lydia de la Piñera i Luis Llamas su kreativni dvojac koji stoji iza ovog studija za keramiku čuvenom po izradi antropomorfnih glinenih komada koji se oblikuju u razigrane tanjire, šolje i saksije. Među njihovim kolekcijama posebno su se izdvojile serije raznobojnih šolji, tanjira sa suptilnim, izduženim licem i iskrivljenim osmehom u kojima možete poslužiti kafu, voće ili kolače!

 

 

Njihova serija saksija u vidu čovečuljaka sa nožicama lako bi pronašla svoje mesto na svakoj polici, dok bi posađeno cveće u njima poput raščupanog vlašca ili kaktusa delovalo kao glava sa neobičnom frizurom!

 

 

„Naš cilj je da proizvedemo funkcionalne i kreativne dizajne koji se mogu prilagoditi savremenom životu. Trajnost naših proizvoda, visokokvalitetne završne obrade i originalni dizajn dodaće jedinstven vanvremenski dodir vašem domu, stimulišući sva vaša čula”, objašnjavaju umetnici.

 

 

Ukoliko smo vam zagolicali maštu ovim neobičnim komadima od keramike, posetite online prodavnicu Madriguera Workshop i odaberite neku od ovih razigranih posuda koje će zasigurno privući pažnju svakoga ko poseti vaš dom!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Madriguera Workshop

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije