29.1 C
Belgrade
28.5 C
Zagreb
22.7 C
Sarajevo
27.05.2022.

Chanel F/W21 kolekcija slavi radost zimskih sportova!

IZDVAJAMO

 

Drvene brvnare, snežni vrhovi i ski staze – u ovoj scenografiji je francuska modna kuća Chanel predstavila svoju najnoviju ready-to-wear kolekciju kojom je želela da dočara zimske radosti i lepotu snežnih sportova!

 

 

Ispod kinematografskog ledeno plavog neba, prikazane siluete iz nove Chanel kolekcije  predstavljaju esenciju elegancije i nonšalantnosti po kojoj je francuska modna kuća poznata. Predstavljajući kolekciju koja ima estetiku inspirisanu zimskim sportovima, Chanel nudi svoje klasične stilove sa modernim zaokretom! Dizajn kreativne direktorke Virginie Viard uključuje trikotažu, ukrašene farmerke i jakne od veštačkog krzna. Torbe su u centru pažnje sa klasičnim prošivenim stilovima, kao i detaljima u vidu lanaca i preklopima sa motivima modne kuće.

 

 

Kolekcijom preovlađuju kontrastni materijali, boje i stilovi, poput crne jakne od tvida sa dugmadima u vidu dragulja uparene sa širokim baršunastim pantalonama, oversized krznenim čizmama i tamno ružičastom žakard torbom.

 

 

Ostale siluete igraju na kartu sofisticiranosti za svaku priliku – dvobojne jakne u crnoj, beloj ili žutoj boji u kombinaciji sa oversized blejzerom muškog kroja i pantalonama od tvida upareni sa čipkastim bodijem prekrivenim dugačkim raznovrsnim ogrlicama.

 

 

Chanel kolekcija za jesen/zimu 2021. godine stiže u butike u toku septembra, a u našoj galeriji pronađite inspiraciju za svoj prvi jesenji ili zimski outfit!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Chanel

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije