6.4 C
Belgrade
4.9 C
Zagreb
6.6 C
Sarajevo
06.12.2022.

Boja koja će obeležiti 2022. godinu uneće optmizam i vedrinu u vaš dom!

IZDVAJAMO

 

Nakon trodnevne virtuelne radionice sa vrhunskim stručnjacima iz oblasti arhitekture, dizajna, mode, enterijera, društvene ekonomije, arhitektonska kompanija Dulux predstavila je svoju boju za 2022. godinu!

 

 

Zvanična Dulux boja za 2022. godinu, koja obuhvata sve životne uspone i padove, je nebo plava (Bright Skies™). Ova svetla ali prigušena nijansa ima umirujući efekat i šalje pozitivnu poruku da, dok smo zatvoreni u svojim domovima, i dalje možemo biti povezani sa neograničenim nebom kroz estetiku svog enterijera. Bright Skies™ je svetla, prozračna i optimistična plava koja je dobra za naš um i obećava otvaranje i revitalizaciju vašeg doma.

 

 

Dulux je boju opisao kao “prozračnu, svetlo plavu” koja je izabrana jer uspeva da “savršeno uhvati optimizam i želju za novim početkom koji je raspoloženje trenutka”.  Budući da ljudi trenutno žele da se osećaju opuštenije i uživaju u slobodama koje im se vraćaju kroz nove ideje, ova boja nam daje preko potreban dah svežeg vazduha u prostorima u kojima živimo i radimo.

 

 

Dulux je takođe razvio niz komplementarnih paleta boja koje mogu kombinovati uz Bright Skies™ nijansu. Među njima su jarko zelene i plave boje koje na sličan način odražavaju trenutnu želju za bojama povezanim sa prirodom, budući da je opšte poznato da nas priroda čini da se osećamo bolje!

U nastavku pogledajte kako izgleda Bright Skies™ boja i pronađite inspiraciju kako da je unesete u svoj dom sledeće godine!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Dulux

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije