29.9 C
Belgrade
27.9 C
Zagreb
26.6 C
Sarajevo
30.06.2022.

Otkrivamo vam kako izgleda najluksuznije spa iskustvo u Dior Spa centru u Parizu!

IZDVAJAMO

 

U srcu Pariza, nedaleko od Luvra, u novom francuskom hotelu Cheval Blanc, Dior je otvorio svoj prvi spa centar kako bi omogućio gostima da se prepuste estetici luksuznog brenda vrhunskim kozmetičkim tretmanima nakon kojih će se svako osetiti vidno zadovoljno i uzvišeno! 

 

 

Kako bi odao počast modnoj kući, za uređenje luksuznog spa centra arhitekta Peter Marino inspirisao se pariškim stanovima, kao i Dior home decor komadima. Spiralno stepenište vodi do Cheval Blanc hotela gde se nalazi Dior Spa centar koji se sastoji od šest jedinstvenih apartmana za različite tretmane. Ovaj izuzetan ambijent kombinuje klasično egzotično drvo sa modernim prirodnim mermerom, u duhu pariskog apartmana u kojem  svaki predmet predstavlja omaž prepoznatljivom stilu modne kuće i životu Christiana Diora.

 

 

U susret jeseni Cheval Blanc Paris i Maison Dior svim ljubiteljima wellnessa obećavaju jedinstveno iskustvo u užurbanom srcu grada svetlosti. U avangardnom pristupu, svaki gost se posmatra holistički, u beskrajnom zadovoljstvu trenutne i trajne transformacije, dok koža i čula u potpunosti cvetaju. Ovo jedinstveno i holističko iskustvo se iz prostorija za pojedinačne tretmane proširuje na prostore posvećene blagostanju i čulnom uživanju: veličanstven bazen sa mozaičnim talasima, snežni tuš, sauna i parna soba, fitnes centar i frizerski salon za dodatno ulepšavanje nakon opuštanja!

 

 

Kako bi obezbedili najveći stepen efikasnosti i jedinstvenu stručnost, ambasadori lepote kombinuju najsavremenije tehnologije i ekskluzivne Dior ručne tehnike, poput senzornog buđenja, masaže tkiva i mikro-abrazije od Dior safirnog kristala. Svaki tretman je poboljšan posebnim senzualnim ritualom, ekskluzivnim za Dior Spa Cheval Blanc, poput Dior kupki za lice, gde je svaka voda za tretman ispunjena jednim od moćnih aktivnih sastojaka koji se uzgajaju u vrtovima Diora.

 

 

Zavirite u Dior Spa Cheval Blanc u galeriji ispod, a da biste rezervisali jedan od 48 senzornih tretmana i doživeli ovo ekstravagantno iskustvo, posetite Dior Spa Cheval Blanc vebsajt.

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Dior

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije