5.4 C
Belgrade
5.6 C
Zagreb
3.8 C
Sarajevo
05.12.2022.

KIKO Milano vas poziva u šarmantno bekstvo van grada!

IZDVAJAMO

 

Ostavite užurban gradski život za sobom i prepustite se očaravajućim mirisima i autentičnom, romantičnom osećaju italijanskog sela – otkrijte KIKO Milano Charming Escape, novi liniju šminke, proizvoda za negu kože i beauty dodataka dizajniranih da vas razmaze i odvedu u novu dimenziju lepote.

 

 

Nova jesenja KIKO Milano kolekcija inspirisana je idiličnim italijanskim pejzažima, životom koji sporo teče i savršenstvom koje je na svakom koraku! Limitirano izdanje Charming Escape kolekcije kombinuje KIKO MILANO vanvremenski stil sa visoko efikasnim inovativnim formulama. Inspirisane lepotom prirode i obogaćene jednostavnim sastojcima inspirisanim italijanskim selom, novi proizvodi za negu kože sadrže ekstrakte najvažnijih saveznika prirode za našu lepotu – grožđe, med i maslinovo ulje, limun, jabuke, dok aromatično bilje nežno umiruje umornu kožu. Delikatni i očaravajući mirisi novih KIKO Milano proizvoda su i ovog puta zanos za čula!

 

 

Šminka odražava tople, prirodne nijanse koje izazivaju živopisnu i intenzivnu vrelinu kasnih letnjih dana i različite završne obrade za sanjiv izgled šminke koji je savršen za svaku priliku. Ono što još karakteriše novu KIKO Milano šminku su senzorne i udobne teksture, osmišlje da dnevnu rutinu lepote pretvore u trenutak čistog zadovoljstva. Inspiracija za ekskluzivno pakovanje potiče od prefinjenog nameštaja seoskih vila. Cvetni printovi i starinski motivi podsećaju na elegantne tapete za dragocen efekat koji će se istaknuti u svakoj kozmetičkoj torbici.

 

 

Jesenja KIKO Milano Charming Escape kolekcija je uveliko dostupna u svim KIKO Milano prodavnicama, kao i za online kupovinu na sajtu Fashion&Friends.com.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: KIKO Milano

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije