13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Zavirite u malu prodavnicu čuda sa Gucci potpisom!

IZDVAJAMO

 

Inspirisan omijenom knjigom Luisa Kerola, Alessandro Michele kroz novu Gucci Lifestyle kolekciju otkriva svet luksuznih predmeta za svakodnevnu upotrebu, od beležnica, olovki i drugog kancelarijskog pribora, do društvenih igara i aksesoara za uživanje u slobodnom vremenu.

 

 

Kako bi proslavila ovu neobičnu, ali pre svega praktičnu kolekciju, tokom trajanja Milanske nedelje dizajna, italijanska modna kuća Gucci je otvorila posebnu pop-up prodavnicu u Milanu u kojoj možete kupiti sve što vam treba za vašu kancelariju, slobodno vreme i zabavu!

 

 

Gucci Cartoleria, inspirisana tradicionalnom italijanskom radnjom, izgleda kao začarano skrovište u ulici Via Manzoni 19 gde je svaki komad sve definisan poznatim motivima modne kuće. Enterijer koji odiše mističnom atmosferom prepun je neočekivanih iznenađenja, poput svezaka koje lebde u vazduhu, šahovskih setova koji se igraju sami, ukletih predmeta i beskrajnih polica za knjige.

 

 

Sveske, olovke, penkala, drvene bojice, pernice, futrole, koverte, kao i društvene igre poput karti, šaha, bekgemona, samo su deo nove Gucci Lifestyle lukszne kolekcije! Pored Gucci Lifestyle komada za dom, u prodavnici se mogu kupiti drvene i svilene lepeze, maske za spavanje, jastuci i papuče od ekološki održive svilene i viskozne tkanine, svilene pidžame i vešalice za odeću.

 

 

Gucci Cartoleria biće otvorena sve dok traje Milanska nedelja dizajna do 17. septembra., dok će Gucci Lifestyle kolekcija biti dostupna u odabranim Gucci buticima i na mreži od 10. septembra.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Gucci

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije