13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15.5 C
Sarajevo
09.12.2022.

Doživite luksuzno iskustvo opuštanja u sanjivom butik hotelu u Bodrumu!

IZDVAJAMO

 

Smešten u zalivu Yalikavak, sa pogledom na Tursku rivijeru, The Bodrum EDITION boutique hotel predstavlja novu generaciju luksuza za sve one koji od letovanja traže odmor – u doslovnom smislu! 

 

 

Sastoji se od 108 soba, apartmana i vila od kojih većina ima očaravajući pogled na Egejsko more, dok tople drvene završne obrade i prozračne tkanine kojima su sve sobe opremljene daju neponovljiv osećaj udobnosti doma na plaži. Sa nameštajem po meri, kamenim podovima, mermernim kupatilima i velikim prozorima koji magično uokviruju vrtove i Egejsko more koje oduzima dah, svaka soba poziva na potpuno opuštanje. Prostrani apartmani ispunjeni svetlošću odlikuju se dodatnim luksuzom u vidu privatnih bazena i terasa. Za one koji od smeštaja traže pravo utočište, The Bodrum EDITION hotel u svojoj ponudi ima privatnu vilu sa četiri spavaće sobe koja nudi potpunu privatnost, sa sopstvenim bazenom i saunom.

 

 

Hotel takođe ima jedinstveni, najsavremeniji spa objekat zajedno sa turskim hamamom, slanom sobom, saunom, parnom kupatilom, malim bazenom i čak 14 udobnih soba za opuštajuće tretmane svetske klase, nudeći širok spektar usluga u umirujućem okruženju sa pogledom na Egejsko mora.

 

 

Nakon plivanja u infinity bazenu gosti imaju mogućnost da uživaju u ekskluzivnom klubu na plaži sa molom i privatnim kolibama. Inovativna prodajna mesta za hranu i piće uključuju 2 bara, gurmanske specijalitete sa roštilja sa pogledom na zaliv, noćni klub i celodnevno mesto za ručavanje sa latinoameričkom kuhinjom, kao i lokalnom ponudom menija.

 

 

Više o The Bodrum EDITION boutique hotelu saznajte na njihovom zvaničnom, a u galeriji ispod pogledajte veličanstveni eksterijer i enterijer ovog luksuznog odmarališta.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Bodrum Edition

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije