13.9 C
Belgrade
7.1 C
Zagreb
15 C
Sarajevo
09.12.2022.

Dozvolite novoj IKEA KARISMATISK maksimalističkoj kolekciji da vam osvoji srce!

IZDVAJAMO

 

Kada se ekscentrična dizajnerka udruži sa skandinavskim proizvođačem nameštaja, dobije se neočekivana home decor kolekcija koja ne može proći nezapaženo ni u jednom domu! 

 

 

U saradnji sa britanskom modnom dizajnerkom Zandrom Rhodes, IKEA je predstavila KARISMATISK, jedinstvenu maksimalističku kapsula kolekciju komada za dom funkcionalnog i raskošnog dizajna!

 

 

Poznata po svojim neustrašivim printovima i živopisnim bojama, dizajnerka Zandra Rhodes je revolucionarna sila u svetu mode i tekstila više od pet decenija. Njeni dizajni su jasni, kreativni iskazi; dramatični, ali graciozni; odvažni, ali ženstveni. Naglašena ljubavlju dizajnerke prema bojama i divljim printovima, KARISMATISK linija je inspirisana razigranom ličnošću ove ikone stila.

 

 

Dvojac se u izradi ove kolekcije vodio filozofijom IKEA demokratskog dizajna sa fokusom na oblik, funkciju, kvalitet, održivost i pristupačnost. Kolekcija uključuje 26 dekorativnih komada, kao što su jastučnice, prekrivači, vaze, svećnjaci, lampe, ogledala, torbe, kutije za odlaganje i još mnogo toga. Ispunjeni živopisnim bojama, upečatljivim uzorcima i jedinstvenim tekstilom, komadi KARISMATISK kolekcije dodaće posebnu ekspresivnu notu svakom prostoru.

Zavirite u Zandra Rhodes x IKEA KARISMATISK kolekciju koja je već sada dostupna za kupovinu online, kao i u IKEA prodavnici.

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: IKEA

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije