29.9 C
Belgrade
27.9 C
Zagreb
26.6 C
Sarajevo
30.06.2022.

Novi Miss Dior parfem obaviće vas opijajućim mirisima hiljadu cvetova!

IZDVAJAMO

 

Od svog nastanka davne 1947. godine, parfem Miss Dior francuske modne kuće Dior doživeo je mnoge reinkarnacije, dok je najnovija verzija za 2021. godinu najavljena kao oda ljubavi, lepoti i nadi!

 

 

Novi Miss Dior parfem donosi olfaktorno „millefiori“ iskustvo obavijajući vas u hiljade cvetova! Sentifolija ruža koja svojim medenim i biberastim notama savršeno vlada nad kremastim baršunastim srcem protkana je svežim notama đurđevka, akordom božura obojenog kajsijom i puderastim notama irisa. Zavodljivi novi Miss Dior miris pruža osećaj uranjanja u polje sa bezbroj cvetova u beskrajnim bojama! U osnovi, blage note nežnog drveta obavijaju kompoziciju.

 

 

Prepoznatljiva Miss Dior bočica sada je ukrašena novom mašnom od dizajnerske tkanine sa razigranim pointilističkim dezenom u haute couture stilu koja staklenom vratu bočice daje nekoliko centimetara čistog luksuza! Ispod bočice, u staklo je ugraviran amblematičan Miss Dior motiv kao još jedan elegantni detalj. Zaštitno lice novog Miss Dior parfema za 2021. godinu je neponovljiva i zanosna glumica Natalie Portman!

 

 

Cvetne i voćne mirisne note Miss Dior Eau de Parfum mirisa biće dostupne od ovog meseca i to u bočicama od 30 ml, 50 ml i 100 ml parfemske vode!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Dior

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije