36.8 C
Belgrade
35.5 C
Zagreb
35 C
Sarajevo
01.07.2022.

Sada i u Beogradu možete doživeti jedinstveno boutique hotelsko iskustvo!

IZDVAJAMO

 

Često vam u Imaginarijum rubrici Putovanja predstavljamo boutique hotele širom sveta, uređene u elegantnom dizajnu, sa personalizovanom uslugom i na modernim, urbanim lokacijama, a od nedavno naš glavni grad postao je bogatiji za jedan baš ovakav hotel!

 

 

The Babe hotel je luksuzni boutique hotel smešten u srcu Senjaka, otmenom delu Beograda prepunom istorijskih nasleđa, modernih vila i uređenih parkova. Zahvaljujući svojoj autentičnoj i mističnoj lokaciji, The Babe hotel sa svojih 6 moderno uređenih soba i luksuznim apartmanom, nudi sve pogodnosti veličanstvenog okruženja, čineći da se gosti istovremeno osećaju kao kod svoje kuće.

 

 

Mali i intiman, uređen u elegantnom dizajnu, ovaj hotel ima jedinstven karakter zahvaljujući svojoj estetici, atmosferi i nivou personalizovane usluge koju jednostavno ne možete naći u velikim hotelskim lancima.

 

 

Dekor igra važnu ulogu u individualnosti i stvaranju promišljenog ambijenta The Babe boutique hotela. Moderna zgrada iz 21. veka sa kontrastnim prostranim enterijerom upotpunjenim stilskim nameštajem, antikvitetima i dodirima mističnog Balija stvaraju nezaboravni vizueli doživljaj koji doprinosi atmosferi udobnosti i luksuza.

 

 

Pored savršeno uređenih apartmana, The Babe bar vam takođe nudi mogućnost da uživate kada god poželite u potpunoj privatnosti. Za poslovni sastanak, opušteno druženje posle posla, koktel sa prijateljima ili  šampanjac za dvoje. Insistirajući na osnovnom principu izuzetne usluge, posvećeni tim kuvara je na raspolaganju da lično razgovara o vašoj porudžbini. Bilo da ste vegeterijanac, vegan ili ste na posebnom režimu ishrane, vrhunski kuvari će sa zadovoljstvom izaći u susret svim vašim potrebama.

 

 

Ukoliko želite da istražite i doživite Beograd na potpuno novi način, konsijerž hotela je tu da sa vama podeli najautentičnije, najneobičnije, skrivene adrese i u zavisnosti od vaših želja predloži mesta koja će ispuniti vaša očekivanja. U neposrednoj blizini hotela nalaze se Beogradski sajam, Beograd na vodi, Titov muzej i Hyde Park.

 

 

The Babe boutique hotel je za modernog putnika koji preferira izvanrednu uslugu i moderan ambijent: luksuzan lobi, ukusnu hranu, veliki izbor aperitiva i sjajnih vina.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: The Babe hotel

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije