29.9 C
Belgrade
27.9 C
Zagreb
26.6 C
Sarajevo
30.06.2022.

Ova jedinstvena geometrijska lampa daje ambijentalnoj svetlosti novo značenje!

IZDVAJAMO

 

Poigravajući se sa oblicima poput kruga, sfere i cilindra, ova elegantna stona lampa omogućava kreativnu interakciju između korisnika i ovog dizajnerskog komada rasvete kako bi se svetlost doživela na potpuno novi način! 

 

 

SFIR lampa nije obična lampa! Dizajnirana sa fokusom na ljudski dodir, SFIR lampa omogućava glatko kretanje minimalističkog abažura koja reflektuje svetlost u bilo kom željenom smeru! Ova jedinstvena lampa vas poziva na razigranu interakciju i menjanje ambijentalne svetnlosti u zavisnosti od potreba i želje. U središtu ove neobične stone lampe nalazi se masivna staklena sfera služeći kao sofisticirani zglobni mehanizam koji omogućava neprimetno 3D kretanje abažura lampe, a takođe prelama i svetlosne zrake koji izlaze iz postolja svetiljke.

 

 

Zahvaljujući praktičnom sistemu za de-montažu koji ne zahteva alate, SFIR predstavlja inovativnu lampu čiji izražajan dizajn stavlja ljudsko iskustvo sa svetlom u središte pažnje! Dizajn lampe potpisuje arhitekta i dizajner nameštaja Johannes Budde, a SFIR lampa će uskoro biti dostupna za online kupovinu na zvaničnom BUDDE sajtu.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Budde

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije