13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Diptyque vas vodi na olfaktorni put oko sveta novom „Le Grand Tour“ kolekcijom!

IZDVAJAMO

 

Povodom obeležavanja svoje 60. godišnjice, luksuzni francuski brend diptyque predstavio je kolekciju parfema i kućnih mirisa pod nazivom „Le Grand Tour“, posebno dizajniranu da vas povede na mirisno putovanje oko sveta.

 

 

Olfaktorno iskustvo putovanja započinje u Parizu i dolazi u obliku mirisne sveće upakovane u posudu zelene boje inspirisane šetnjom pokraj Sene, ispuštajući arome koje podsećaju na stare knjige i polirano drvo.

 

 

Druga stanica na ovom aromatičnom putovanju je Venecija koja dolazi u setu od tri bočice putne veličine u pamučnoj torbici sa čuvenim istorijskim diptyque uzorkom. Parfemi su inspirisani mirisima grada na obali u zoru, vlažne zemlje koja se meša sa biljnim notama povrća i bilja. U ovoj kompoziciji, mirisi mandarine i zelenog bilja, aromatične note paprike, bosiljka i paradajza evociraju netaknute trenutke boravka u ovom italijanskom gradu.

 

 

diptyque vas potom vodi u grčko selo Milies koje je predstavljeno mirisnim keramičkim ovalom sa plavim nijansama inspirisanim morem. Ovaj mirisni vosak za vaš dom sastavljen od ambroksana, akorda smokve i čempresa, dok je keramički oval ukrašen kićankom i mermernim perlicama.

 

 

Kjoto je četvrta stanica predstavljena u obliku parfema sa mirisima tamjana, ruže i vetivera koji su upakovani u ružičasto-ljubičastu bočicu. Svetsku turneju zaokružuje sveća u mermernoj posudi inspirisana gradom Biblosom u Libanu koja odiše notama kafe od kardamoma i belog mošusa.

 

 

Kolekcija „Le Grand Tour“ sada je dostupna za online kupovinu na zvaničnom diptyque sajtu po cenama od 80 do 186 dolara.

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: diptyque

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije