29.9 C
Belgrade
27.9 C
Zagreb
26.6 C
Sarajevo
30.06.2022.

Stigla je revolucionarna 4DFWD patika za trčanje dizajnirana za one koji žele da trče još dalje!

IZDVAJAMO

Osluškujući potrebe i komentare sportista širom sveta, poznati sportski i lifestyle brend adidas dizajnirao je 4DFWD model patika sa željom da trkačima pruži potpuno novo iskustvo u trčanju. Posle 17 godina prikupljanja informacija od onih koji svakodnevno trče, ali i koristeći revolucionarnu 3D tehnologiju štampanja, na tržište je stigla patika dizajnirana za sve one koji žele da trče još dalje. 

Jedinstveni 3D đon sa pažljivo kreiranom mrežastom konstrukcijom i PRIMEKNIT gornjište čine 4DFWD model posebnim. Posle dugog ispitivanja i testiranja patike nastala je finalna mrežasta konstrukcija kao jedna od pet miliona mogućih. Upravo ta konstrukcija se pokazala kao najbolja, a za njenu izradu korišćeno je čak 40 odsto biomase. 4DFWD patika je među prvima u svetu koja ima takozvanu cutting-edge tehnologiju, koja omogućava jednostavno prilagođavanje stopala, ali i đona najrazličitijim podlogama na kojima se trči. Ova patika je dizajnirana tako da vertikalni pritisak koji pravimo tokom trčanja transformiše u horizontalnu snagu, pomerajući na taj način granice trkača. 

“Svaki put kada stopalo trkača dotakne tlo, sila kočenja ga usporava, a 4DFWD silueta smanjuje tu silu i pretvara energiju koja nastaje u kontaktu sa podlogom u pomak napred”, ističu u adidasu. 

Upravo ta inovacija u dizajnu đona pruža više udobnosti u odnosu na prethodne 4D generacije koje je adidas izbacivao u proteklim godinama. Novi model generiše čak 3 puta više kretanja napred, a kočna sila koju trkači osete tokom trčanja smanjuje se za 15 odsto.  

Rastegljivo PRIMEKNIT gornjište koje je napravljeno od recikliranog poliestera savršeno prianja stopalu i omogućava prozračnost , pružajući lagan osećaj na nozi.

“Uvek se trudimo da kombinujemo potrebe sportista sa inovativnim tehnologijama kako bismo kreirali najbolji mogući proizvod koji će zadovoljiti potrebe različitih ljudi. Tako je nastala i ova revolucionarna 4DFWD silueta”, objašnjavaju u adidasu. 

4DFWD model dostupan je u adidas i Sport Vision radnjama, a dolazi u dve kombinacije boja. Ženski model karakteriše svetlija nijansa sa narandžastim detaljima i prepoznatljive tri crte u crnoj boji, dok muški model dolazi u moćno crnoj boji sa zelenim color blocking detaljima.

Istražite novi adidas model na Instagram, Facebook i Twitter stranicama koristeći #adidas4DFWD i @adidasrunning.

PR & Foto: adidas

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije