24.4 C
Belgrade
21.2 C
Zagreb
18 C
Sarajevo
30.06.2022.

Osvetlite put do zelenijeg doma uz novi pametni ram za biljke!

IZDVAJAMO

 

Ukoliko gajite duboku ljubav prema zelenilu, ali istovremeno verujete da je vaš moderan stan isuviše mračan kako bi u njemu vaše omiljene biljke uspevale, onda je ovaj minimalistički pametni ram za biljke pravi izbor za vas!

 

 

Dizajniran od strane kompanije Modern Sprout, pametni ram za biljke Smart Landscape Growframe predstavlja minimalistički okvir koji se može postaviti na bilo koji zid u vašem domu i čija je funkcionalnost znatno složenija od naizgled jednostavnog dizajna!

 

 

Ovaj ram ima sposobnost da hrani i neguje sve vrste biljaka – od onih koje traže slabo osvetljenje, do onih koje zahtevaju više prirodne svetlosti! Jednom kada ga postavite na zid, u ram možete posaditi svoje omiljene biljke i povezati se sa Modern Sprout mobilnom aplikacijom koja ima prekidač za uključivanje/isključivanje i može se koristiti za prilagođeno programiranje i preporuke za uparivanje biljaka u zavisnosti od njihove potrebe za svetlošću.

 

 

Koristeći LED diode sa dugim vekom trajanja, Growframe stvara prirodno belo svetlo koje podržava zdrav rast različitih biljaka, kao što su krasula, sve vrste paprati, krotoni, alokazija pa čak i aromatično bilje i zelena salata! Sa mogućnošću rada do 25.000 sati, Smart Landscape Growframe vam pomaže da stvorite minijaturnu baštu ili različite vrste pejzaža u svom domu.

 

 

Modern Sprout Smart Landscape Growframe ram za kućno uzgajanje biljaka sada je dostupan za naručivanje online u crnoj ili beloj varijanti po ceni od 260 dolara!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Modern Sprout

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije