13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Zara poručuje – tufne su ponovo u modi!

IZDVAJAMO

 

Kako se leto polako bliži kraju, Zara je objavila svoju novu kolekciju za jesen/zimu. Iako smo tokom letnje sezone uživali u jarkim i pastelnim tonovima, sa cvetnim printovima, sada je vreme da se stvari promene.

 

 

Nova kolekcija španskog highstret brenda fokusirana je na sveprisutni trend tufnica različitih dimenzija i kojom za razliku od letnje sezone, dominiraju crno-bele nijanse!

 

 

Zara ovom kolekcijom istražuje novu konceptualnu teritoriju kroz minimalističku paletu boja u crno-beloj kombinaciji sa spontanošću ovih smelih motiva. Tufne kao primitivni umetnički gest služe imaju za cilj da ponovno osmisle probrane komada odeće sa razigranim i nepredvidivim zaokretom.

 

 

Sa željom da pokaže svestranost u odeći kada su tufne u pitanju, Zara je u „The Dot” kolekciju uključila komade poput kompleta pantalona i sakoa, haljina, suknji, kombinezona i košulja prekrivenih sitnim i predimenzioniranim tufnama! Kolekcija je savršena za one koji vole šare, ali nisu ljubitelji svetlijih boja koje su dominirale modnim pistama poslednjih nekoliko meseci. „The Dot” kolekciju takođe prati nova linija crnih kožnih potpetica koje su uz tufne takođe must-have naredne sezone!

 

 

Ova tufnasta kapsula kolekcija je uveliko u prodaji, dok su neki od komada zbog velikog interesovanja već na listi čekanja, i zato u galeriji ispod odaberite svoj omiljeni komad i zgrabite ga pre nego što se rasproda!

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Zara

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije