13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Zakoračite u senzualni Sabyasachi svet novom H&M kolekcijom!

IZDVAJAMO

 

Jedan od omiljenih high street brendova udružio je snage sa kultnim indijskom modnom kućom Sabyasachi i predstavio posebnu kolekciju koja će zadovoljiti našu želju za sartorijalnim bekstvom.

 

 

Poznat po svojoj strasti za kombinovanjem tradicionalnog indijskog stila sa savremenim dizajnom, čuveni indijski brend u H&M prodavnice donosi kolekciju koja je eklektična, boemska sa primesama bogate indijske istorije izrade tekstila, i koja meša fluidne siluete sa raskošnim bojama i printovima.

 

 

Sabyasachi x H&M kolekcija sastoji se od ženske i muške odeće i savršena je moderna izjava za sve one koji žele istovremeno glamurozan i eklektičan izgled. Ključni ženski komadi poput dugih lepršavih haljina i kaftana, mogu se nositi slojevito i kombinovati sa mnogo aksesoara. Dugačke košulje, široke pantalone visokog struka i jakne sa printom ključni su delovi muške kolekcije, dok fino izrađen nakit, obuća i torbe zaokružuju ovu prelepu modnu saradnju.

 

 

Za ovu tematsku „Wanderlust“ kolekciju, koju karakterišu bogati uzorci i luksuzni materijali rađeni po modernim, ali i klasičnim indijskim siluetama, oba brenda se nadaju da će „odzvanjati globalnim nomadskim načinom razmišljanja“.

 

 

Kolekcija Sabyasachi x H&M sada je dostupna za kupovinu online kao i u odabranim H&M prodavnicama širom sveta!

 

 

 

Piše: Miona Todorović
Foto: H&M

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije