24.4 C
Belgrade
21.2 C
Zagreb
18 C
Sarajevo
30.06.2022.

Pinko nas svojom novom kolekcijom vodi u beskrajno zabavnu zemlju čuda!

IZDVAJAMO

 

Italijanski brend Pinko je u novoj modnoj kampanji za jesen/zimu 2021. predstavio svoje viđenje zemlje čuda u kojoj se savremena Alisa, koju tumači američki supermodel Lexi Boling, šeta modnim zabavnim parkom!

 

 

Postavljajući reklamnu kampanju u takvom zabavnom okruženju, Pinko naglašava svoju interpretaciju mode koju vidi kao kreativan prostor u kojem se svaka žena može izraziti i eksperimentisati, određujući svoja pravila – bez ograničenja!

 

 

Samopouzdana i opuštena, Lexi Boling kao Alisa novog doba, obilazi zabavni park noseći neke od najpoznatijih komada Pinko Wonderland kolekcije za jesen/zimu 2021. Energična, dinamična, a ipak ženstvena i senzualna kolekcija ističe pozitivan i optimističan osećaj samopouzdanja koje svaka žena treba da ima.

 

 

Kontrasti koji definišu novi Pinko izgled protežu se od elegancije 70-ih godina sa pantalonama sa visokim strukom i kaubojskim čizmama do pantalona prekrivenih šljokicama, a njihov glamurozni stil uravnotežen je ležernim, praktičnim izgledom dukserice sa logotipom brenda uparenom sa novom Pinko Love torbicom!

 

 

Pinko Wonderland kolekcija za jesen/zimu je iznenađujuća i odvažna, prepuna novih modnih detalja koji otkrivaju smelu suštinu žena koje žele da se osećaju neodoljivo i nezaustavljivo!

 

 

 

 

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Pinko

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije