13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Fenty Eau de Parfum – mirisno iskustvo koji se ne zaboravlja!

IZDVAJAMO

 

Nakon dugog iščekivanja, prvi Fenty Beauty miris koji potpisuje muzička zvezda Rihanna juče je zvanično predstavljen, pušten u prodaju i već rasprodat!

 

 

Jednostavnog naziva Fenty Eau de Parfum, ovaj parfem opisan je kao intimni unisex miris koji je sve što osećate, sve što jeste i sve što želite biti. Ovaj slatko-začinjeni nastao je u saradnji između pevačice i čuvenog parfimera Jacque Cavallier Belletruda čiji nos stoji iza mnogih Louis Vuitton parfema!

 

 

Inspirisan Rihanninim omiljenim gradovima poput Bridžtauna, Graca, Pariza, Njujorka i Los Anđelesa, parfem odiše notama magnolije i mošusa u kombinaciji sa voćnim i cvetnim akordima uključujući mandarinu, borovnicu, ružu i geranijum.

 

 

„To je iskustvo, to je sećanje, inkapsulirano u miris“, izjavila je Rihanna o mirisu. “Miris koji nikada nećete zaboraviti.” Njen lični pečat takođe se ogleda i u prelepoj bočici ćilibar-smeđe nijanse koja odražava njenu omiljenu boju, kao i njenu izrazitu estetiku koja spaja vintage i moderno, muško i žensko.

 

 

Fenty Eau de Parfum za sada je dostupan samo na američkom tržištu po ceni od 120 USD, ali nadamo se da ćemo i mi uskoro imati priliku da mirišemo kao Rihanna!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Fenty Beauty

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije