7.1 C
Belgrade
10.6 C
Zagreb
7 C
Sarajevo
03.02.2023.

Luisa Spagnoli – italijanski brend o kojem svi pričaju stigao je u Fashion&Friends prodavnice!

IZDVAJAMO

 

Nakon što se miljenica britanske, ali i svetske javnosti, po četvrti put pojavila u istom elegantnom kompletu s potpisom Luisa Spagnoli, svi su želeli da saznaju nešto više o modnom brendu kojeg obožava vojvotkinja od Kembridža.

 

 

Italijanska modna kuća, specijalizovana za luksuzne komade od vune, kašmira i svile, nosi ime fascinantne žene koja ju je osnovala. Luisa Spagnoli bila je istinska vizionarka. Kao jedna od prvih preduzetnica u Italiji, u porodičnoj fabrici konditorskih proizvoda Perugina 1907. godine osmislila je čokoladice s ljubavnom porukom Baci Perugina, koje su osvojile svet neodoljivim ukusom i romantičnim karakterom.

 

 

Odlukom da pokrene tekstilnu proizvodnju u Peruđi 1928. godine, Luisa se upisala italijansku modnu istoriju. Počela je da eksperimentiše sa krznom angorskog zeca i ubrzo kreirala svoju prvu kolekciju od meke, luksuzne tkanine koju do tada niko nije koristio. Spagnoli i njena porodica u narednim decenijama izgradili su autentični “made in Italy” brend kombinujući tradicionalne krojeve s modernim detaljima.

 

Prepoznatljiva estetika brenda je pre svega klasična, elegantna i savremena. Prefinjene tkanine i neverovatni detalji spajaju se sa modernim dizajnom kako bi oživeli moto brenda da je „odeća za telo ono što je znanje za duh” i zato je svaki komad sa Luisa Spagnoli potpisom jedno malo remek-delo italijanskog dizajna.

 

 

Kolekciju za jesen/zimu 2021. možete da pronađete u multibrend koncept prodavnicama Fashion&Friends u šoping centrima Galerija i Rajićeva u Beogradu, kao i u onlajn šopu fashionandfriends.com.

 

 

 

 

PR&Photo: Fashion&Friends

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije