13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Uštedite prostor i prečistite vazduh pomoću najnovijeg IKEA pametnog uređaja za vaš dom!

IZDVAJAMO

 

U poslednje vreme sve je više kompanija za uređenje doma koje predstavljaju sopstvene pametne kućne uređaje, a izazov sa kojim se često suočavaju nije samo funkcionalni dizajn, već i sposobnost da se ti pametni uređaji neprimetno integrišu u okruženje u kojem se koriste.

 

 

IKEA već ima iskustva u ovoj oblasti, a lansiranjem prvog pametnog prečistača vazduha otvorila je svoje novo Smart Home poglavlje! Kombinujući visoko efikasna rešenja za prečišćavanje vazduha sa dizajnom i tehnologijom, IKEA je predstavila STARKVIND pametni prečišćivač vazduha koji ujedno ima i funkciju pomoćnog stola prepoznatljivog skandinavskog dizajna!

 

 

STARKVIND prečišćivač vazduha dizajniran je za unutrašnju upotrebu i optimizovan za prostorije do 20 metara kvadratnih. Može se koristiti samostalno i kontrolisati putem IKEA Home Smart aplikacije. Ovaj pametni prečišćivač vazduha ima pet različitih brzina ventilatora i automatski režim rada koji omogućava podešavanje brzine u korelaciji sa količinom PM2,5 čestica u vazduhu pomoću ugrađenog senzora kvaliteta vazduha. STARKVIND prečišćivač vazduha ima sistem sa 3 filtera koji prečišćavaju približno 99,5% čestica, od prašine i polena, pa sve do gasovitih zagađivača poput formaldehida kao u neprijatnih mirisa duvana i kuvanja hrane.

 

 

Kako bi zadovoljio različite potrebe i stilove kada je uređenje doma u pitanju, STARKVIND je dostupan u dve verzije, kao podno samostalni model i model pomoćnog stola koji se lakoćom uklapa u svaki moderno opremljeni enterijer. Model koji ima funkciju stola dolazi u dve opcije, od svetlog i tamnog drveta, dok su svi kablovi vešto integrisani u nogarima.

Novi pametni STARKVIND prečišćivač vazduha biće dostupan za kupovinu od oktobra 2021. godine u IKEA prodavnicama kao i online!

 

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: IKEA

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije