13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Zavirite u psihodelični stan u Edinburgu inspirisan najlepšim bojama kaleidoskopa!

IZDVAJAMO

 

Leto je savršeno vreme da se malo odvažite kada je unutrašnji dekor u pitanju, a ovog meseca poželeli smo da vas inspirišemo jakom i smelom paleta boja sa grafičkim elementima. Ova živopisna i osvežavajuća estetika učiniće da vaše srce zaigra svakim pogledom na zidove i razigrane komade u bojama kaleidoskopa! 

 

 

Kako bismo vas inspirisali da svoj dom osvežite ovog leta, vodimo vas u neodoljivo uređen stan u Edinburgu čija viktorijanska struktura u kombinaciji sa bogatom paletom boja, smelim nameštajem i zelenilom formira kaleidoskop vaših snova.

 

 

Osmišljen i uređen od strane arhitekte i dizajnera Sema Baklija, čitav enterijer ovog stana bazira se dizajnu tepiha u dnevnoj sobi čiji se oblici i boje mogu videti svuda, preko podova i prozora pa sve do plafona! Ogromna zidna grafika preliva se u živopisnim nijansama, uključujući akva plavu, tirkiznu, lovačku zelenu, žutu, koralnu, kestenjastu i bledo ružičastu. Zeleni prugasti kauč, narandžasta stolica, koralni sto i plava komoda zaokružuju veće komade nameštaja, koji su savršeno upareni sa odabranim detaljima. Sa bledo roze plafona koji je ukrašen belim apstraktnim gipsanim medaljonom visi prelepi zlatno žuti luster, dok se vrata zajedno sa ključaonicom takođe mogu pohvaliti grafičkim detaljima koji dominiraju tepihom.

 

 

Čak je i spavaća soba dobila preuređenje, ali sa suptilnijom šemom boja. Zidovi sa grafičkim motivom obojeni su u dva prigušena tona sa belom bojom u sredini. Krevet se ističe svojim jarko žutim jorganom i ružičastim jastucima, noćni stočić je u kontrastnoj crvenoj boji dok radijator ima perforiranu masku za radijator u bojatoj nijansi nevena.

 

 

I zato ukoliko poželite da svoj dom osvežite ovog avgusta, budite hrabri, eksperimentišite sa bojama, igrajte se grafičkim motivima i od svog doma napravite mesto koje će zračiti pozitivnom energijom i razigranom atmosferom!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Design Milk

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije