13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Ovaj eklektični hotel na Santoriniju je naša sledeća romantična destinacija!

IZDVAJAMO

 

Pogled na more, zalasci sunca i tople, zvezdane noći bitni su elementi romantičnog odmora udvoje, ali ne morate biti na medenom mesecu na Santoriniju da biste se zaljubili u njegove čari! 

 

 

Ukoliko ovog leta želite da se odmorite u paru, pronašli smo pravi hotel čija scenografija priča najlepšu ljubavnu priču. Nenametljivo zavodljiv, The Vasilicos butik hotel ima izrazitu ličnost i snažan osećaj za one koji od odmora traže mir i harmoniju. Ovo luksuzno odmaralište sa sedam apartmana smešteno je pored vizantijskog manastira Agios Nikolaos, na najvišoj tački kaldere i na liticama sela Imerovigli.

 

 

Apartmani su daleko prostraniji i prozračniji od tipičnih kamenih kućica na Santoriniju, a većina njih ima sopstveni bazen sa zapanjujućim pogledom na kalderu. Sobe su uređene po besprekornom ukusu koji se ogleda u svakom detalju – kraljevski ljubičasti suncobrani, buketi od divljeg cveća, tomovi grčke poezije pored kreveta.

 

 

Parovi koji odsednu u The Vasilicos ovog leta mogu uživati u večerama udvoje u privatnom restoranu sa menijem napravljenom po meri i uparenim sa bujnim vinima iz sestrinske hotelske vinarije Vassaltis Vineiards.

 

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Booking.com

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije