13 C
Belgrade
7.3 C
Zagreb
13.8 C
Sarajevo
10.12.2022.

Ovog leta obožavamo minimalizam na noktima!

IZDVAJAMO

 

Profesionalni manikir umetnici i zaljubljenici u nail art svakodnevno eksperimentišu sa kompleksnim dizajnom, smelim bojama, pa čak i različitim teksturama ne bi li postavili nove manikir trendove! Međutim, bez obzira na to koliko privlačnih manikir dizajna otkrivamo iz dana u dan na društvenim mrežama, moramo primetiti da jednostavni i suptilni dizajn na noktima trenutno doživljava svoj vrhunac! 

 

 

Inspirisani idejom da jednostavno ne mora da znači i dosadno, minimalistički nokti su toliko primamljivi jer vam omogućavaju da eksperimentišete sa dizajnom, a da pritom zadržite jednostavan, klasičan osećaj koji odgovara svakom outfitu. Pored francuskog manikira koji se ove letnje sezone vratio u velikom stilu bojeći vaše vrhove prstiju u razigrane letnje nijanse, jednistavne linije, apstraktni oblici, prugice i tufnice samo su neki od minimalističkih trendova koji osvajaju svet noktiju.

 

 

To što imate kratke nokte ne znači da ne možete uživati u francuskom manikiru. Ovaj delikatni manikir savršen je za one koji žele da ga učine jednostavnim, a da i dalje uživaju u bojama. Obrnuti francuski manikir je još jedan od načina da svojim noktima date uredan izgled ali sa neočekivanim zaokretom!

 

 

Apstraktni oblici na prirodnom noktu donose klasičan minimalistički dizajn koji se lako prilagođava na osnovu željene boje i stila. Dodavanjem jedne ili više tačkica tik uz zanokticu doslovno je najlakši način da postignete minimalistički izgled vaših noktiju! Odaberite neonsku boju ako se osećate dovoljno smelo ili se držite crne ili neutralne boje za nešto klasičniji izgled.

 

 

Za one koji uživaju u minimalizmu ali podjednako vole šarene šljokice i razigrane detalje na noktima, sada imaju priliku za delikatan ali ujedno i ekstravagantan manikir dodavanjem sitnih bisera i kristala u koren nokta bez osećaja težine na prstima!

Bilo da li planirate da ovaj trend isprobate sami ili u salonu, za vas smo pripremili nekoliko ideja za manikir kojim ćete postići minimalistički, ali efektan izgled bez napora!

 

 

Piše: Miona Todorović

Foto: Pinterest

 

- Reklama -
- Reklama -

Najnovije